"Őseidnek szent hitéhez, nemzetednek gyökeréhez, testvér, ne légy hűtlen soha!"

2011. augusztus 29., hétfő

Hétvége vendégekkel!!!


Kedves Mindenki!

Közelgő Ősforrás Iskola hétvégénkkel (szeptember 3-4) kapcsolatban érdekes híreim vannak:
Vendégeink lesznek Kovács Imre Barna - akit a legelső alkalomról és könyvei által ismerhettek. Most is szól nékünk a rovásírás ősi módjairól és ősvallásunk Babba (Boldogasszony) hitéről. Másik vendégünk Indiából érkezik: Mr Radeswan Dwivedi -aki az ICCS (Nemzetközi Őshagyomány Szervezet) egyik vezetője. Az ő meghívására jártunk Indiában két éve. Ő is szól nékünk az indiai istennő-hitről s persze lehet véle beszélgetni is. Megéri... :-) Tolmácsolásban segítünk.
A hétvége témája (Beszélgetés fákkal, madarakkal) és gyakorlatai önmagukban is érdekesek, de két vendégünk aktív jelenléte még ezen is emel. :-)
Az első napon azok számára is részvételi lehetőséget adok, akik nem jártak eddig, nem tagjai az Ősforrás Iskolának.  Az első napot nyitottá teszem. Szombatra tehát bárki jöhet, aki érdeklődik, aki kíváncsi Kovács Imre Barna és Mr. Dwivedi előadására, szeretne velünk énekelni, dobolni és megtanulni néhány gyakorlatot. A részvétel ára 7.500 Ft/fő. 10-től 19 óráig tart a tanítás, de rugalmasak leszünk... :-)
Kérlek Benneteket, hogy vigyétek hírét ennek. Örülnék, ha lenne érdeklődés és megmutathatnánk Mr. Dwivedinek közösségünk erejét...
Szombaton reggel találkozunk Felsőtárkányban.

Áldás
Sólyom